Skip to main content

Az intim területek egészségének megőrzése különleges figyelmet és a megfelelő gondoskodást igényel

A Lactacyd® márka nők millióinak bizalmát élvezi világszerte. A Lactacyd® óvja az intim területeket és segíti egyensúlyának megőrzését valamennyi életszakaszban. Az első számú intim higiéniai márkaként Magyarországon* büszkék vagyunk az ezen a területen szerzett 70 éves tapasztalatunkra.

Lactacyd Washing Lotion Page TopBanner 2000x2000px with background

A Lactacyd® számára a nők intim egészsége az elsődleges szempont

Tisztában vagyunk az intim területek érzékenységével, és azt is tudjuk, mennyire fontos a savas pH-érték fenntartása az intim zóna egészségének megőrzése érdekében. Olyan termékeket fejlesztettünk ki, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek.

  

clinical

Klinikailag bizonyított hatékonyság

A Lactacyd® termékeinek hatékonyságát és biztonságosságát klinikailag tesztelték.

Acid

Természetes tejsavval

A természetes tejsav elősegíti a hasznos baktériumok szaporodását, és segít megőrizni a hüvelyflóra természetes savasságát.

 

ingrediants

Természetes hatóanyagokkal dúsítva

A Lactacyd® termékei olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy minden nap frissnek és üdének érezhesse magát.

70-years-experience_0

70 év szakértelme új technikákkal ötvözve

A Lactacyd® az intim higiéniai termékek széles választékát kínálja, amelyek elérhetők a szupermarketekben és gyógyszertárakban, valamint a csak gyógyszertárakban kapható Pharma termékek speciális termékcsaládját.

Mivel az intim egészség többről szól, mint pusztán az intim higiéniáról, nemrégiben egy síkosítóval** bővítettük termékpalettánkat. Így ezentúl a Lactacyd® még a legintimebb pillanatokban is maximális kényelmet és selymességet biztosít. Ez az új termékcsalád is szakértelmen és tudományos alapokon nyugszik.

  

A komfortérzet biztosítása a mindennapokban...

A Lactacyd® termékei a hüvely természetes savasságának megfelelő pH-értékkel rendelkeznek, így óvják az intim területek egyensúlyát. Kíméletesek, szappanmentesek és mindennapi használatra alkalmasak.

Az első menstruációtól a menopauza után is: A Lactacyd® az intim mosakodók széles választékát kínálja, hogy minden nap frissnek és üdének érezhesse magát.

…és kivételes időszakban is

Különböző tényezők hatására az intim területek egyensúlya felborulhat. Például hormonális változások miatt vagy akár mindennapi sporttevékenységek következtében is. A Lactacyd® ezekben az élethelyzetekben is rendelkezésére áll.

A Lactacyd® intim higiéniai termékei a pubertástól a menopauzáig terjedő valamennyi életszakaszban kielégítik a nők intim higiéniás igényeit, beleértve a terhesség és a szülés utáni intenzív időszakokat is.

Product Category Listing
Image
Lactacyd CLASSIC INTIM MOSAKODO

Intim mosakodók

Image
Lactacyd Intim törlőkendő

Intim törlőkendők

Image
Caring Glide Intim sikosito_50ml

Intim síkosító**

 

Az első számú intim higiéniai termék Magyarországon*...

Világszerte nők millióinak bizalmával.

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!