Skip to main content

Kismama

A terhesség egy nagyon fontos időszak a nők számára. Leendő anyukaként arra vágyunk, hogy a lehető legkevesebb aggodalommal élvezhessük a terhesség időszakát.

mothers-to-be-page

Ugyanakkor a várandósság során jelentős változások mennek végbe a szerveztben. Lehetséges, hogy a hormonális változások miatt hajlamosabb lesz a hüvelyi panaszokra. Tudja meg, hogyan gondoskodhat intim zónájának egészségéről a terhesség alatt.

Pregnancy_Sensitive_Intimate_Zone

Érzékeny intim zóna

Teljesen normális, hogy hormonális ingadozást tapasztal a terhesség alatt és a szülés után, és ezek felboríthatják az intim területek egyensúlyát, így nagyobb eséllyel lép fel diszkomfort érzés. A hüvely nyálkahártyája is hajlamosabb az irritációra, ami szintén növelheti a diszkomfort érzés kialakulásának esélyét. Különösen a harmadik trimeszterben fontos, hogy olyan terméket válasszunk, amely kíméletes az intim területekkel az egészség és egyensúly megőrzésének érdekében.

Hogyan védheti meg az intim területek egyensúlyát?

Fontos a megfelelő intim higiénia a terhessége alatt. Ha a hüvely pH-szintje megváltozik, felborulhat az intim területek természetes egyensúlya. Ezért a Lactacyd® kifejezetten az Ön szükségleteinek megfelelő termékeket fejlesztett ki, melyek kímélik a mikroflórát, és elősegítik a szervezet számára hasznos baktériumok növekedését. Emellett csökkentik az irritáció esélyét és a kisebb kellemetlenségeket, amelyek a terhesség alatt felléphetnek. Még akkor is, ha már a kellemetlen tünetek jelentkeztek az egyensúly felborulása következtében, a Lactacyd® enyhítheti a diszkomfort érzést, és segíthet helyreállítani a hüvely mikroflórájának egyensúlyát.

Ebből a cikkből többet megtudhat az intim higiéniáról.

Lactacyd_Home_pHbalance
Pregnancy_Safe_Efficient

Biztonságos és hatékony

A Lactacyd® biztonságosan alkalmazható terhesség alatt. Kímélő, szappanmentes, és a kismamák szükségleteihez igazodik. Ezenkívül a termékek hatékonysága klinikailag bizonyított. A Lactacyd® Pharma ANTIBAKTERIÁLIS hatóanyagokkal intim mosakodó használatával megerősítheti az intim zónája természetes védekezőképességét. Ha bőre érzékeny vagy können irritálódik válassza a Lactacyd® SENSITIVE extra lágy intim mosakodót. Ha viszketéstől vagy égő érzéstől szenved, akkor a Lactacyd® Pharma NYUGTATÓ HATÁSÚ intim mosakodót, mely nyugtatja az érzékeny vagy irritált nyálkahártyát. A szülés után is fontos, hogy továbbra is gondoskodjon intim egészségéről a Lactacyd® termékekkel, amelyek hozzájárulnak a hüvelyflórája egyensúlyának fenntartásához.

Suggested Products