A márka története

Mi a Lactacydnál azt valljuk, hogy a női egészség és higiénia különleges figyelmet és ápolást igényel. A több mint 60 éves tapasztalattal rendelkező Lactacyd a női intim higiénia specialistája, amely szakmai örökségét az intim területek ápolásának szenteli.

A Lactacydot 1950-ben Franciaországban alapította néhány tudós, akik egy olyan termék kifejlesztését tűzték ki célul, amely képes hatékonyan megakadályozni az irritációt. Miközben a legjobb anyagok tulajdonságait vizsgálták, felfedezték a tejsav előnyeit. A tejsavat természetes körülmények között a női test is előállítja, az intim területek védelme érdekében. Felfedezésük eredményeként egy olyan intim mosakodót sikerült kifejleszteniük, amely pontosan azt a gyengédséget hozta el a női higiénia területére, amire a nők mindig is vágytak. Ennek a kímélő hatású mosakodónak a hatékonyságát számos vizsgálat során sikerült igazolni – mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a terméket használó nők milliói, világszerte!

Mi a Lactacydnál teljes mértékben megértjük a nők intim higiéniával kapcsolatos szükségleteit, és valamennyi életszakaszra kínálunk termékeket, amelyek képesek kielégíteni a frissességre és kényelemre vonatkozó mindennapos igényeket.