Legfontosabb információk a lactacydról

Minden nő használhatja a Lactacyd termékeit?

Igen, elégedett nők milliói használják a Lactacyd termékeket. A Lactacyd az első menstruációtól egészen a menopauza végéig kínál speciális intim mosakodó terméket, alkalmazkodva valamennyi életszakasz igényeihez.

Hány éves korban lehet elkezdeni a Lactacyd használatát?

A Lactacyd már az első menstruáció idején használható. A menstruáció általában 12 éves kor körül jelentkezik, de ez megtörténhet valamivel korábban vagy később is. A hormonális változások hatására a váladék és a kellemetlen szagok megjelenése is elkezdődhet. A mindennapos intim higiéniára szolgáló Lactacyd termékek segítenek megőrizni az intim területek természetes egyensúlyát, ezáltal mindig frissnek és magabiztosnak érezheted magad.

A Lactacyd használható minden nap?

A Lactacyd termékek pH értéke megőrzi az intim területek természetes savasságát. Ráadásul mivel rendkívül kíméletesek, és nem tartalmaznak szappant sem, akár mindennapos használatra is alkalmasak.

Hol kapható a Lactacyd?

A Lactacyd gyógyszertárakban, drogériákban, valamint hiper- és szupermarketekben vásárolható meg. A Lactacyd Pharma termékek kizárólag a gyógyszertárakban kaphatóak.

Mely termékek használhatóak a kellemetlen szagok megszüntetésére?

A kellemetlen szagok megszüntetése érdekében először célszerű egy kímélő tisztító mosással kezdeni a Lactacyd Fresh-sel. Ez a termék aktív szagmegkötő összetevőket is tartalmaz, amelyek képesek megakadályozni a szagok felszabadulását.

Miben más a Lactacyd?

A Lactacyd termékek többek között tejsavat tartalmaznak, ami segít megőrizni a hüvely természetes védekező mechanizmusát. A termékek pH-értéke megőrzi az intim területek természetes savasságát. Ráadásul mivel rendkívül kíméletesek és nem tartalmaznak szappant sem, akár mindennapos használatra is alkalmasak.

Hogyan kell használni egy női mosakodó terméket? Akár naponta is használhatom?

A Lactacyd termékeket folyékony szappanként lehet használni az intim területek külső részén, zuhanyozás vagy fürdés közben. Először habosítsd fel, majd folyó vízzel alaposan öblítsd le, végül száraz törölközővel töröld szárazra! Kizárólag a külső nemi szervek területén használd! A termékek pH-értéke megőrzi az intim területek természetes savas kémhatását. Ráadásul mivel rendkívül kíméletesek és nem tartalmaznak szappant sem, akár mindennapos használatra is alkalmasak.

Hosszú éveken keresztül folyékony vagy hagyományos szappant használtam a hüvely tisztítására, mégsem volt semmilyen problémám. Tényleg érdemes váltanom egy női mosakodó termékre?

A szappannak, legyen bármilyen a formája (hagyományos vagy folyékony), magas a pH-értéke, ami nagyon távol áll a hüvely természetes környezetének kémhatásától. Az ilyen és hasonló termékek károsak a hüvely természetes savas védőrétegére, ami a káros baktériumok elleni védelmet hivatott biztosítani. A Lactacyd termékek pH-értéke megőrzi az intim területek természetes savas kémhatását. Ráadásul mivel rendkívül kíméletesek, és nem tartalmaznak szappant sem, akár mindennapos használatra is alkalmasak.

Mi az a laktoszérum?

A laktoszérum egy természetes, a tejből kivont, finomított összetevő. A védőflóra megerősítésére és fenntartására használják.

Mi az a tejsav?

A tejsav egy olyan folyadék, ami a természetes savas környezet biztosítása érdekében természetes körülmények között is termelődik a szervezetben, például a külső nemi szervek bőrében vagy a hüvelyben. Az így kialakult természetes savas közeg segít kialakítani a hüvelyflóra tökéletes egyensúlyát. A hüvelyben megtalálható ”jó” és ”rossz” baktériumok ilyenkor egyensúlyban vannak egymással, ami az intim zónát bármilyen fertőzéstől megvédi. A tejsavat a lactobacillusok (tejsavbaktériumok) termelik (ezeket „jó” baktériumoknak is nevezzük), amelyek szaporodását is elősegíti a savas (alacsony kémhatású) környezet.
A Lactacyd termékek természetes L-tejsavat tartalmaznak, ugyanazt a molekulát, amit természetes körülmények között a szervezet is előállít, és beállított pH-értékük a hüvely természetes savasságát tükrözi.

Mik azok a lactobacillusok?

A lactobacillusok (tejsavbaktériumok) a hüvelyflórában megtalálható, tejsavat termelő baktériumok. A tejsav olyan savas környezetet biztosít, amely megakadályozza, hogy a káros baktériumok elszaporodjanak, és különféle fertőzéseket okozzanak. Minél több lactobacillus él a hüvelyben, annál stabilabb lesz az általuk előállított savas környezet.

Az intim területek