Jogi nyilatkozat

Utolsó frissítés dátuma: 2014. március 27.

Üdvözöljük a Lactacyd honlapján (a továbbiakban: „a honlap”).

A honlapot az Omega Pharma Hungary Kft. vállalat (a továbbiakban “Omega” vagy “mi”) üzemelteti.

Beleegyező nyilatkozat és a Jogi nyilatkozat módosításai

A honlaphoz való hozzáféréssel és annak használatával Ön elismeri, hogy elolvasta és egyetért a Jogi nyilatkozatban foglaltakkal. A honlap, annak tartalma, valamint a Jogi nyilatkozat előzetes figyelmeztetés nélkül időről időre frissülhet. A frissítés után a honlaphoz való hozzáféréssel és annak használatával tudomásul veszi, hogy Önre a frissített és /vagy módosított szabályok vonatkoznak. Ezért kérjük, hogy rendszeresen olvassa el a Jogi nyilatkozat szövegét.

A honlap elérhetősége

A honlap az Európai Unió jogszabályainak és előírásainak figyelembe vételével, kizárólag az Európai Unió polgárai számára készült. Elképzelhető, hogy honlaphoz történő hozzáférést az Európai Unión kívüli egyes országokban, illetve egyes személyek részére törvény tiltja. Amennyiben Ön ezt a honlapot az Európai Unión kívüli országból keresi fel, minden felelősség és következmény Önt érinti.

Nem tekinthető orvosi tanácsadásnak

A honlap és annak tartalma általános információkat tartalmaz és kizárólag tájékoztatásra szolgál. A honlap és annak tartalma nem kívánja helyettesíteni a szakorvosi javaslattételt és nem is tartható annak. A honlapon található semmiféle információt nem kívánunk orvosi diagnózisként vagy kezelésként feltüntetni, és nem is szabad ilyen célból felhasználni. Ha bármilyen orvosi problémával vagy kezeléssel kapcsolatos kérdése van, minden esetben forduljon orvosához vagy más egészségügyi szakemberhez. Soha ne hagyjon figyelmen kívül semmiféle orvosi tanácsot, illetve ne késlekedjen szakember tanácsát kikérni bármilyen olyan dolog miatt, amit ezen a honlapon olvasott.

Információk a termékekről és szolgáltatásokról

Az ezen a honlapon szereplő információk országonként eltérőek lehetnek, és nem minden termék vagy szolgáltatás érhető el minden országban. Bármilyen termékre vagy szolgáltatásra vonatkozó utalás nem jelenti azt, hogy az adott termék vagy szolgáltatás elérhető az Ön országában. A honlapon megtalálható termékekre és szolgáltatásokra országonként eltérő szabályozási előírások vonatkozhatnak. A honlapon található, valamely termékre vagy szolgáltatásra vonatkozó leírás nem tekinthető az adott termékre vagy szolgáltatásra vonatkozó promóciónak vagy hirdetésnek, ha azok az adott országban nincsenek engedélyezve.

Szerzői jogok és az információ felhasználása

A honlap és a tartalmának tulajdonosa az Omega, amelyeket szerzői jogok is védenek. Ön szabadon hozzáférhet és személyes felhasználás céljából letöltheti a honlapon tárolt információkat, beleértve a szöveget, képeket, az audió- és videóanyagokat, azonban a honlap és a honlap tartalmának módosítása, illetve sokszorosítása tilos. Ugyancsak tilos a honlap, illetve annak tartalmának közzététele, módosítása, továbbítása, újrahasznosítása, illetve újbóli megosztása. Az Omega nem garantálja, hogy ha Ön a honlapunkon található informácót felhasználja, ez nem sérti valamely harmadik fél jogait. Az imént említett, korlátozott felhasználási jogosultságon kívül semmilyen más licenszet vagy jogot nem ruházunk át Önre a honlapon vagy a honlap tartalmának bármely részén.

Márkajegyek

A honlapon használt márkajegyeket, szolgáltatási jeleket, márkaneveket és márkamegjelenéseket nemzeti és nemzetközi jogszabályok védik. Az Omega előzetes írásos hozzájárulása nélkül a fentiek közül egyik sem használható. Az Omega kifejezett írásos hozzájárulása nélkül ezen márkajegyekre, szolgáltatási jelekre, márkanevekre és márkamegjelenésekre vonatkozó semmiféle engedélyt vagy jogot nem biztosítunk, illetve nem ruházunk át Önre.

Garanciákra vonatkozó nyilatkozat

Az Omega az ésszerűség határain belül mindent megtesz annak érdekében, hogy a honlapot és annak tartalmát a valóságnak megfelelő és naprakész állapotban tartsa; ugyanakkor nem jelentjük ki és nem garantáljuk, hogy a honlapunk és annak tartalma a valóságnak megfelelő és teljes volna.

A HONLAPOT ÉS ANNAK TARTALMÁT „JELEN FORMÁJÁBAN” BOCSÁTJUK RENDELKEZÉSRE. AZ OMEGA NEM VÁLLAL GARANCIÁT A HONLAP, ILLETVE A TARTALMÁNAK TELJESSÉGE, PONTOSSÁGA, HOZZÁFÉRHETŐSÉGE, JOGTISZTASÁGA VAGY MEGFELELŐSÉGE SZEMPONTJÁBÓL EGY ADOTT CÉLRA VONATKOZÓAN. A CHEFARO NEM JELENTI KI ÉS SZAVATOLJA, HOGY A HONLAP ÉS A TARTALMA MENTES A VÍRUSOKTÓL, FÉRGEKTŐL VAGY EGYÉB KÓDOK, AMELYEK ESETLEG FERTŐZŐEK VAGY KÁRTÉKONYAK LEHETNEK.
SEM AZ OMEGA, SEM AZ OMEGA PHARMA CSOPORTBA TARTOZÓ MÁS VÁLLALAT, SEM A WEBOLDAL VAGY A TARTALOM LÉTREHOZÁSÁBAN VAGY TÁROLÁSÁBAN RÉSZT VEVŐ MÁS VÁLLALAT NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET SEMMILYEN, A HONLAPHOZ VAGY A TARTALOMHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉS, HASZNÁLAT, A HASZNÁLATRA VALÓ KÉPTELENSÉG, ILLETVE A HONLAPON TALÁLHATÓ HIBÁRA VAGY MULASZTÁSRA TÖRTÉNŐ TÁMASZKODÁS MIATT BEKÖVETKEZŐ KÖZVETLEN, KÖVETKEZMÉNYKÉNT ELSZENVEDETT, KÖZVETETT VAGY BÜNTETŐ JELLEGŰ KÁR OKOZÁSÁÉRT.

Mivel egyes joghatóságok nem teszik lehetővé bizonyos garanciák és/vagy kötelezettségek kirekesztését és/vagy korlátozását, ezek a kivételek és/vagy korlátozás nem minden esetben vonatkoznak Önre.

Az alkalmazandó jog és az illetékes bíróság

Minden olyan igényt, ami a jelen honlapra és annak tartalmára vonatkozik, a Belgiumban hatályos törvények szabályozzák. A honlap használatával Ön elismeri, hogy a belga bíróságok kizárólagos joghatósággal rendelkeznek.

Hivatkozások más honlapokhoz

Ez a honlap olyan más weblapokra tartalmazhat hivatkozásokat vagy linkeket, amelyeket az Omega nem szabályozott és amelyekre a jelen Jogi nyilatkozat nem vonatkozik. Ezek a referenciák és/vagy hivatkozások csak az Ön kényelmét szolgálják, és az Omega nem vállal felelősséget azokért a károkért vagy sérülésekért, amelyek az külső weboldalak, illetve az azokra mutató linkek használatából adódnak. Felhívjuk figyelmét, hogy kizárólag Ön a felelős a külső weboldalak látogatásáért.

Hivatkozások erre a honlapra

Az Omega előzetes írásbeli engedélye nélkül a honlap és a honlap tartalma sem részben, sem egészben nem ágyazható be, nem mély linkelhető, nem tükrözhető, és nem továbbítható semmilyen harmadik oldali honlapon. Ha szeretne többet megtudni arról, hogyan hivatkozhat a honlapunkra, kérjük lépjen kapcsolatba velünk az alább megadott címen.

Adatvédelmi nyilatkozat

Honlapunk használatra az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak is vonatkoznak.

Lépjen velünk kapcsolatba

Ha a Jogi nyilatkozattal kapcsolatban bármilyen kérdése van, kérjük forduljon hozzánk bizalommal:
Omega Pharma Hungary Kft.
Madarász Viktor u. 47-49.
1138 Budapest
Magyarország