Adatvédelmi nyilatkozat

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-73942/2014., NAIH-73663/2014.

Utolsó frissítés dátuma: 2014. március 27. Üdvözöljük a Lactacyd honlapján (a továbbiakban: „a honlap”).

Beleegyező nyilatkozat és az Adatvédelmi nyilatkozat módosításai

A honlaphoz való hozzáféréssel és annak használatával Ön elismeri, hogy elolvasta és egyetért az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakkal, és beleegyezik, hogy az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakkal összhangban begyűjthessük és használhassuk személyi azonosításra alkalmas adatait. A honlap, annak tartalma, valamint az Adatvédelmi nyilatkozat előzetes figyelmeztetés nélkül időről időre frissülhet. A frissítés után a honlaphoz való hozzáféréssel és annak használatával tudomásul veszi, hogy Önre a frissített és /vagy módosított szabályok vonatkoznak. Ezért kérjük, hogy rendszeresen olvassa el az Adatvédelmi nyilatkozat szövegét.

Adatok gyűjtése és használata

A honlapot az Omega Pharma Hungary Kft. vállalat (a továbbiakban „Omega” vagy „mi”) üzemelteti. Amikor Ön felkeresi honlapunkat, csak az Ön által szabad akaratából (pl. a kapcsolatfelvételi űrlapon) megadott információkat gyűjtjük össze. Ugyanakkor webszerverünk automatikusan azonosíthatja az Ön IP-címét, valamint böngészője típusát és verziószámát. Ezt az információt arra használjuk, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsunk, amit Ön kért (pl. válaszolni egy kérdésre), illetve a honapunk tartalmának és szerkezetének javítására is felhasználhatjuk. Ezt az információt kizárólag az Omega Pharma Group vállalat megbízottjai kezelik ezen Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakkal összhangban. Ezeket a fájlokat a webszerverünk telepíti az Ön számítógépének merevlemezére, amikor meglátogatja honlapunkat. Ezek a cookie-k magasabb szintű funkcionalitást tesznek lehetővé honlapunk számára (pl. emlékezni fog a nyelvi beállításokra), valamint segítségükkel kiértékelhetjük a honlapunk használatát, amelynek révén továbbfejleszthetjük honlapunkat. Az adatkezelés célja: adatbázis építése, kapcsolattartás Önnel, hírlevél küldés, marketing célú adatkezelés; az Ön által megadott elérhetőségeken keresztül hírlevelek, marketing tartalmú – saját és az Omega Pharma partnereinek ajánlatait tartalmazó – üzenetek és ajánlatok küldése, az Ön adatainak Adatkezelő partnerei felé történő továbbítása.

Biztonság

Az észszerűség határain belül mindent megteszünk annak érdekében, hogy megelőzzük a honlapunkon keresztül megadott személyes azonosításra alkalmas adatainak elveszítését, törvénytelen használatát vagy módosítását. Azonban kérjük vegye figyelembe, hogy az Interneten keresztül továbbított adatok soha nem lesznek tökéletesen biztonságosak vagy hibamentesek. Ezért kérjük, legyen fokozottan figyelmes, amikor eldönti, hogy milyen adatokat oszt meg velünk honlapunkon vagy e-mailen keresztül. Önnek joga van megtekinteni, illetve korrigálni az Önről tárolt adatokat. Ehhez az szükséges, hogy elküldjön számunkra egy dátummal és aláírással ellátott írásbeli kérvényt személyi igazolványának vagy útlevelének másolatával együtt a lent megadott címre.

Linkek külső honlapokhoz

Honlapunk hivatkozásokat vagy linkeket tartalmazhat olyan külső honlapokhoz, amelyeket az Omega nem kontrollál, és amelyekre jelen Adatvédelmi nyilatkozat nem vonatkozik. Kérjük vegye figyelembe, hogy az ilyen honlapok meglátogatásáért minden felelősség Önt terheli.

Jogi nyilatkozat

Honlapunk használatra a Jogi nyilatkozatban foglaltak is vonatkoznak.

Lépjen velünk kapcsolatba

Ha az Adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatban bármilyen kérdése van, kérjük forduljon hozzánk bizalommal:

Omega Pharma Hungary Kft.
Madarász Viktor u. 47-49.
1138 Budapest
Magyarország